sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Nokian Lumia 920 julisti joulurauhan ja mykistyi Koh Yao Noissa Thaimaassa

Monikommelluksinen matka on takana.  Voi miten ihana onkaan oma sänky. Ja kuinka hyvä olikaan hengittää terassilla +5 asteen joulukuun ilmaa. Nyt on trooppista ilmastoa nähty tarpeeksi.

Parasta tietenkin oli saada perhe koolle, rakkaat tyttäremme avec. Matka oli varsinainen seikkailu. Jo menomatkalla yksi matkalaukku katosi.  Onneksi se saapui seuraavana päivänä, oli leimojen mukaan käynyt Singaporessa.  Aika mielenkiintoista, menolento oli Aurinkomatkojen suora lento Phuketiin, ettei olisi pitänyt kovin vaikeaa olla.  Pärjäsimme päivän hyvin, vain aurinkovoiteita piti käydä ostamassa. Otin kyllä kuitit talteen, mutta tuskin jaksan ryhtyä vakuutuskorvauksia hakemaan. Se kuitenkin edellyttäisi taas jonkun verkkosivun sisään kijautumista, rekisteröitymistä, hermojen ja ajan tärvääntymistä.

Olimme reissussa kaksi viikkoa, ensimmäinen viikko kului Phuketin Hiltonissa, joka kyllä on so last season. Se on valtavan iso teollinen resort, huone oli mukava, lisämaksusta olimme ottaneen parvekkeen merinäköalalla, mutta parvekkeella ei ollut yhtään tuolia, ainoastaan kummallinen puolisohva, jolla ei oikein voinut istua ja makaamiseenkiin se oli liian lyhyt. Pitänee ottaa oppia, jos varaa ja maksaa parvekkeesta, pitänee kai maksaa vielä lisää kalustetusta parvekkeesta.

Siunatun Tripadvisorin ansiosta löysimme hyvän ruokapaikan On the rock Marina Phuket resortissa.  Toisaalta en ymmärrä, miten Hilton voi saada Tripadvisorissa yli neljä tähteä (4.4).  Luultavasti Tripadvisoriin voi ostaa arvosteluja samalla tavoin kuin jotain twitter-seuraajia.

Hyvä puoli Hiltonissa oli siinä, että sattumalta siellä oli eräs ystäväpariskunta, jonka kanssa meillä oli oikein mukava ilta On the Rockissa. Phuketissahan ei ole yhtään mitään paitsi se hiekkaranta, jolla oli mukava tallustaa veden rajassa.  Kari poltti rasvauksesta huolimatta selkänsä niin pahasti, että se ei vielä kahdessa viikossakaan ole rauhoittunut.

Älypuhelin Lumia920 ei pitänyt kosteasta ilmanalasta ja ilmoitti, että "viallinen sim-kortti" tai "ei-sim-korttia",  kerran sen sai palautettua henkiin sim-kortin irroittamalla ja kuivaamalla, mutta sitten se teki lopullisen tenän. 

Kertomus jatkuu Paratiisisaarella ja päivystyskäynnistä paratiisisaaren sairaalaan joulupäivänä.

Eilen kotiin tullessamme teimme jotain ennen kuulumatonta.  Kari haki Siwasta nakkipaketin, laitoimme saunan lämpiämään ja nakkeja kiukaalle folion päällä.  Piti suorittaa jokinkonkreettinen  kotiinpaluuriitti suomalaisuuteen. 

#Hilton #Nokia #Lumia920


Ei kommentteja: