lauantai 18. tammikuuta 2014

Tämän talven villahousutrendit

Talvi yllättää suomalaiset tammikuussa. Tammikuun alussa kelin ollessa +5 ei oikein ymmärtänyt, että ei ole syksy.  Sitten hups tuli talvi.

Mistäpä tietää tulleensa vanhaksi?  Nuorena aina ihmetteli, mitä on mukamas on se veto. Vaikka sisälämpömitari näyttää 22.6 astetta, pitää laittaa villaista ylle. Jo viime talvena ostin alushousut, joissa on puntit eli lahkeet, ei siis bikinit. Mitään kummallisia stringinaruja en kyllä ole koskaan käyttänytkään.  Se on nuorempien ikäluokkien hullutus.

Isorintaiset naiset kelpaavat bikinimalleiksi. Luin jostain, että Janina Frostellin tissejä teipataan perusteellisesti, että pysyisivät terhakasti pystyssä. Siispä meitä huijataan.  Hyvävartaloiset naiset päätyvät alusvaatemalleiksi.  Onko meillä yhtään kuuluisaa villahousumallia? Millaiset ovat tämän talven villahousutrendit?

Tänään Hesarissa urologi sanoi, että miesten pitäisi käyttää pakkasella pitkiä kalsareita. Mikseivät lääkärit neuvo naisia käyttämään pitkiä kalsareita tai villahousuja.  Miehille voi tulla eturauhastulehdus jos kylmettää alapäänsä.   Eikö naisia sitten  unkaa mikään vaiva peräpään paleltuessa? Tässä olisi tasa-arvovaltuutetulle iskun paikka.

Uhkaavatko villahousut naiseutta?  Onko Aira Samulinilla tai Lenita Airistolla villahousuja? Ikinuoruusikonit varmaankin pärjäävät stringeissään. 

  1 kommentti:

ARKKIVAHTI kirjoitti...

Voi voi: minulla oli pitkään alpakkavillaiset paksut ns damaskit, harmaat. Pidin niitä joskus myös kaulaliinana, ihan sumeilematta. Ikinä ei paleltanut, ja ne sopivat hyvin pitkän villaisen ja kertakaikkisen yksinkertaisen harmaan talvitakkini kanssa. Niitä oli hauska riisua teatteri- tai musiikkitalojen garderoobien penkillä ja paljastaa siloisen mustanhimerät ohuet pyhäsukkansa. Sisäpuolelta damaskit olivat sielät, päältä hassusti pörröiset. Ajattelin silloin että olin todellinen trendsetter. Sittemmin ne katosivat jossain matkustelussa tai kyläilyssä, teillensä, enkä saanut niitä takaisin. Joku luo jossain uusia trendejä. Ne olivat siis PIDENNETYT villahousut .