maanantai 8. elokuuta 2016

Mummin iltavuoro

Mummi oli lauantaina Potkulautamiehen kanssa iltavuorossa.  Ellan isä ja äiti pääsivät kahdestaan ravintolaan syömään ihan kaikessa rauhassa. Tärkeä tehtävä jännitti jo monta päivää etukäteen. Toki Ella on (kuten kaikkien mummien ja vaarien omat lapsenlapset) maailman ihmeellisin ja suloisin pikku prinsessa.

Isän ja äidin lähdettyä itkua riitti noin 10 sekuntia.  Sitten menimme terassille piirtämään muumeja. Muumit ovat niin helppoja matkittavia, että kuvista tuli ihan kelvollisia.  Paitsi että emme tunnistaneet kaikkia muumeja. Barbababat ovat myös helppoja.  Lohikeitto on Ellan mieliruokaa, se maistui. Jälkiruokana jugurttia ja mansikoita. Sitten olikin jo kylvyn ja iltasadun aika.   Vaippateknologia on kehittynyt hyvään suuntaan 30 vuodessa.

On täysi mysteeri, miten aikanaan onnistuimme käymään töissä, töiden jälkeen kaupassa, laittamaan ruokaa, lukemaan iltasadun, vähän kai joskus siivottiinkin ja pyykit pestiin.  Luultavasti lapsetkin tulivat jollain tavoin hoidetuiksi ja oikein hienoja ihmisiä heistä tuli.

Iltavuoro meni hyvin, Ella jäi kiltisti sänkyynsä, haikeasti pari kertaa kysäisi: mamaa, papaa, mutta ei itkenyt.  Mummi kelpasi.

Toisessa blogissani Sairaan hyvä potilas päivitin säästövinkkejä saiasteluun.

Ei kommentteja: