sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Kesäsuunnitelmat uusiksi

Kiitos myötäelämisestä. On ollut aika kuukausi: äiti kuoli, olen itse ollut Meilahdessa kahdellakin eri osastolla hyvässä hoidossa, vatsa-aortassani on uusi varaosa, johon elimistöni totuttelee. Siitä enemmän toisessa blogissani Sairaan hyvä potilas.

Kovasti odottamani Assisin-matka piti jättää väliin.  Kittilän matka heinäkuun lopulla on edelleen suunnitelmissa. Olisin kipeästi tarvinnut jotain muuta ajateltavaa. Englannissa sanotaan: count your blessings ja nyt luetellaan siunauksia ja reunustetaan pilvet hopealla.

Jäinhän toki henkiin ja eiköhän tästä taas johonkin suuntaan toivuta. Sillä aikaa, kun makasin sairaalassa, aikaansaava kälyni ja veljeni perheineen tyhjensivät äidin asunnon.  Äidillä ei ollut tapana kerätä turhaa roinaa kaappeihinsa. Kirjahyllyn kaapissa hänellä kuitenkin oli iso pino vanhoja sanoma- ja aikakauslehtiä. Hän oli huolella tallettanut kaikki artikkelit, joissa meistä lapsista oli kirjoitettu. Hän oli meistä niin ylpeä. Minulla on veljet, joista voin olla ylpeä ja iloinen.

Jo nyt huomaan hymyileväni onnellisena.  Voi miten ylpeä olenkaan ahkerista ja viisaista tyttäristäni ja heidän puolisoistaan. WhatsAppiini on saapunut maailmalta kuvia niin avaruuslaboratorioista kuin parlamenttisaleistakin. Ja Ellakin on käynyt potalla!

Potkulautamies on jaksanut käydä kaupassa ja laittaa hyvää ruokaa ja pitää huolta minusta nyt, kun en itse jaksa.  Onhan tässä siunauksia kerrakseen.Ei kommentteja: