tiistai 16. tammikuuta 2018

Tärkeysjärjestys muuttuu

Käsi on kipsattu puukipsillä. Pohjola-sairaala ei petä. Lääkärille 12.30, kuvattuna ja kipsattuna ulos 13.30.  Vakuutuskäsittely hoidettuna. Tapaturmavakuutuksen on hyvä olemassa. Ranne siis murtunut - vaan ei mieli. Yhdellä kädellä vaan ei juuri kirjoitella pitkiä juttuja.

Potkulautamies on nyt Meilahdessa. Onhan se näissä asioissa Suomen ellei ehkä maailmankin paras paikka. Yöllä kaksi tyttöä (nuorta naista) ajoi ambulanssin Rovaniemeltä Helsinkiin.  Yhden pysähdyksen taktiikalla.

Karin vointi ennallaan, paljon pahemminkin olisi voinut käydä. Odotellaan kuntoutumista ja kuntoutusta ja sitä, että lääkäri ottaa kantaa, kunhan saa potilaspaperit Rovaniemeltä. Eläköön eHealth!

Perjantaina tulee muuttokuorma Leviltä. Olisi tuo ranne joutanut murtumaan joskus toiste. No, eiköhän tästä selvitä.  Tällä viikolla on opittu laittamaan elämää tärkeysjärjestykseen. Tavarat eivät nyt ole ykkössijalla. Elämä, rakkaus ja ystävät on. Kiitos siitä.
1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Voimia teille molemmille. Ikävä, että ollut nyt noin huonoa tuuria. Toivottavasti postilaatikosta tiputtamastani pikku lahjasta olisi teille molemmille ilo

Lämpimin terveisin

Karla